Наджиб Разак — Премьер-министр Малайзии

@najib_razak
352.2k
Наджиб Разак
Премьер-министр Малайзии
This is a #throwback during my visit to Silicon Valley in the United States of America. The Silicon Valley is the home to many of the world's largest technology corporations, as well as thousands of small start-ups. There, I was encouraged to learn that the people they value most are the ones who have failed but never give up. It is a healthy and interesting culture that we can enhance or improve on in Malaysia.

Комментарии 92

tiarataritihana 
09.10.2014, в 15:06
Support u @muiesza ..dekt malaysia,mmg takde lgsung kesedaran pasal binatang terbiar ni,especially dri gov.. kat luar negare,siap ade rescue team for this creatutures.. please @najib_razak .. they need your help.. May Allah ease everything for u.. Amin.
shop_bantal_brgambar 
09.10.2014, в 13:45
syukur malaysia masih aman
jueleos 
09.10.2014, в 00:03
Sokong muiesza.kcg sy byk nk buang x sampai hati..
muiesza 
08.10.2014, в 08:57
Salam tuan..disini saya ingin memoho tuan dapat memberikan budjet pada kehidupan terbiar seperti kucing anjing dan lain2..saya juga memohon tuan dapat memberikan pengurangan harga diklinik gov bagi sesiapa membela kucing/anjing melebihan 5ekor dengan urusan memandulkan dan kesihatan..saya juga memohon tuan dapat memberikan budjet untuk perlindungan terbiar ini dan juga membuat akta atau hukuman yang lebih berat pada penginayaan binatang2 tersebut..segala budi dan jasa baik tuan saya amat hargai..hanya Allah yang dapat membalasnya..sekian terima kasih tuan
mygadget2u 
07.10.2014, в 18:08
Nice pic
amzarateh 
06.10.2014, в 16:55
20sen
_melatidesa 
06.10.2014, в 08:14
Terkepit
pejabregas 
04.10.2014, в 17:34
hoi nyahhhh..20sen 20sen 20sen...
haikalsufyan 
04.10.2014, в 16:10
auwww
timunnhijauuu 
04.10.2014, в 05:02
Harga minyak naik 20 sen harga barang naik 2 ringgit i think brim semua tu tk perlu u bgi org pembangkang amik je duit tpi bkn undi bn 😏
aminnazziz 
04.10.2014, в 04:13
Banyak lagi yang boleh dikurangkan..bukan subsidi minyak je..peruntukan bgi syarikat2 milik kerajaan seperti magic, mywin, teraju, talent corp semuanya auta je..kosmetic semata.
iamshmn 
03.10.2014, в 13:53
Oi..hidup hidup
bundle_heaven 
02.10.2014, в 22:39
Hensemnye pm kitew...awww tergugat iman #20cent
izzatrusli7 
02.10.2014, в 15:50
Semua benda naikk, darah rakyat pn makin naik tauu puihhh
lupepassword 
02.10.2014, в 14:39
Mne admin ni?mkj gaji bute ke?xnmpk ke rkyat tulis komen luahkn perasaan xpuasati minyk nek harga.kata rakyt ddahulukn ni bru kt ig da kecur xberani nk reply komen..PM len kapl karam letak jwtn PM kita kpal ilang kpal kna tembak lgi boleh seng ati nek kn hrga minyak..muke tembok btol..xhalalkn duit cukai ak byr tiap bln..DS @najib_razak tlg bce komen kami..minyk nek tiap thun per cer??????meter minyk kami je trun.
syahmishafee8 
02.10.2014, в 08:15
Juboooo lembuuuuuu
salleh_rasian 
02.10.2014, в 06:37
sabah sarawak keluar malaysia ..najib gali minyak kt tasik putrajaya
akidshop 
02.10.2014, в 06:06
Gaji dah lah berapa sen..myak naik lagi..per citer BOS....
shafiqadzharbulb 
01.10.2014, в 22:15
Kepala butoh la najib
salleh_rasian 
01.10.2014, в 20:38
dia sihat la..petrol naik harga lg..muka manyak sinang oo
manj816 
01.10.2014, в 18:57
segak bergaya pm kita harini. moga sihat selalu
hhfiz_kck 
29.09.2014, в 09:27
Bg la pinjam kereta tu
hakamphotography 
27.09.2014, в 18:30
Segak bergaya
manplstudio2 
25.09.2014, в 21:37
#NOTPPA
warapeace 
25.09.2014, в 19:14
Google
izatttours 
24.09.2014, в 20:29
Hi All!!! Anda mencari pakej melancong paling murah?? Jom follow IG kami, pelbagai pakej promosi untuk tahun 2014 anda boleh dapati dengan harga murah.
hariinidalamsejarah 
24.09.2014, в 10:29
Sila follow page saya
mariana_wong_mich 
23.09.2014, в 11:38
@najib_razak saya berasal dari SARAWAK. KAMPUNG SUNGAI PASIN SIBU. HARAP @najib_razak pertimbangkan permintaan saya..
mariana_wong_mich 
23.09.2014, в 11:30
@najib_razak Kenapa tak maju dari segi apa tak mJu.. ok disini say nak terangkan.. saya dH berumur 28 tahun 7 bulan 5 hari.. sampai sekarang jalan blik dan pergi masih juga gunakan pnganggkutan air.. ai paip ai bersih pun tak ada.. bah kan elektrik pun sampai sekarang tak ada..saya rasa saya mati nnti pun belum tntu ada juga semua tu.. adakah saya nak salahkan KETUA KAMPUNG ATAU PERDANA MENTERI YANG KAMI SANJUNGI?? KALAU BOLEH,BAGI PERUNTUKKAN UNTUK MENGUBAH SEMUA,DARI TAK ADA ELEKTRIK JDI ADA,PENDEK KATA KAMI NAK KEMUDAHAN YANG KAMPUNG LAIN ADA JUGA..
mariana_wong_mich 
23.09.2014, в 11:30
@najib_razak Saya cuma nak kampung saya juga maju dari kampung yang lain.. kalau boleh minta pertimbangan dari perdana menteri.. kalau tak perdana menteri saya harus mengadu kepada siapa lagi.. saya nakkan 1 malaysia tu kekal bukan sekadar nama.. saya nk 1 malaysia tu ditunjukkan..
mariana_wong_mich 
23.09.2014, в 11:29
@najib_razak kami nak juga hak kami.. apa salahnya jika saya mengadu prkara sebenarnya sjujur nya dri berkata2 dari belakang perdana menteri.. sekian..
hazemnm 
22.09.2014, в 20:57
@anisazlann kurus
ftnfrznrszd 
22.09.2014, в 20:54
@_anassss @hazemnm
switextile 
22.09.2014, в 15:15
@prada.lace.murah meh beli @najib_razak
gen00me 
21.09.2014, в 16:29
@najib_razak bagaimana keadaan pelajar malaysia diyaman?
ika_umairah 
21.09.2014, в 10:18
Contoh org yg x mahu terima perubahan. @ftnfrznrszd Do u know that PMR tu dah lapuk? Mana ada org guna PMR dah. Thanks to gov for improving the education's system in Malaysia. Belajar je. Nak pecah otak? Weh.. Tunggu SPM. Tunggu university's life. All the best
luqmanulhakim25 
21.09.2014, в 09:26
Haha "nowadays lot of people talk smack" *membaca comment*
quranmalaysia 
20.09.2014, в 18:26
Jgn gaduh2x.. Jom ambik air smyg, baca quran.. Hanya dgn mengingati Allah hati akan menjadi tenang.. :)
itisme_amal 
20.09.2014, в 16:54
@ftnfrznrszd @zafranakmal kalo ni pun xleh handle, aku xtau la spm ko t cner
_aaacap 
20.09.2014, в 12:29
Awk tu bru 15 thun kn ? Tk ckup luas lg benak fikiran adik untuk fhm ap yg kerajaan cuba lakukan untk kita sbgai rakyat n untuk negara .. @ftnfrznrszd
_aaacap 
20.09.2014, в 12:27
Baru sekolah dh mengeluh ... Adik2 semua oi ... Belajar mane ada yg senang ... Dduk rumah je la tk pyh skolah klau tk nk sakit kepala .. Bukan senang nk senang .. Bukan susah nk susah .. @ftnfrznrszd jaga sikit percakapan anda . U're now in our pm's page . Hve some respect
azamambank 
19.09.2014, в 17:35
Ini semuanya poyo
ftnfrznrszd 
19.09.2014, в 16:24
Pls paham . Otak nak pecah tau tak . Pmr atleast ada OMR . Pls nak PMR balik . Nak naik taraf pebende kalau camtu ? Makin bodo adalah . Budak pt3 kebawah semua nak PMR balik . Pls lah . Korang tak rasa boleh lah cakap.
puteriearly 
19.09.2014, в 16:23
Go go go PM...we Luv u...:-) saya percaya semua yang PM buat adalah yg terbaekk untuk rakyat... sebab PM jer yg tahu seMua cerita dalam dan luar negara... Yang saya mahukan hanya kekalkan keamanan dan kemakmuran negara...
danialsarib 
19.09.2014, в 09:13
👍
sapwan_harbaaini 
19.09.2014, в 08:27
Notetoself-value people that have failed but never give up!
abdlatifahmad 
19.09.2014, в 06:39
Roger la awal2 dato se
ahmadradhivevo 
19.09.2014, в 03:34
Wow..
itisme_amal 
19.09.2014, в 00:15
@ftnfrznrszd zaman kami lg susah dik. Intropeksi diri dulu
zafranakmal 
18.09.2014, в 22:42
@hafizoazmi thanks for understanding me.
hafizoazmi 
18.09.2014, в 22:37
@zafranakmal berinteraksi dan bercakap dan buat research merupakan benda yang akan selalu dilakukan bila dah masuk ke tertiary education. Ini semua utk meningkatkan kualiti pelajar di Malaysia.. Sabar je la adik adik...zaman abg dulu lg susah...bukan zaman informasi macam sekarang
zafranakmal 
18.09.2014, в 22:17
@ezaddazze_ at least you dont have to speak and do some research and you dont need to undergo any psychometric test. Do understand us.
ayunabila_ 
18.09.2014, в 21:33
@iffahbaiduri naik google doh
ezaddazze_ 
18.09.2014, в 21:24
Hotak kau pt3 stress. Pmr lagi stress tau tak. Jadi batu kau nak jawab paper geo dgn sej. Kira ok la boleh tengok rujukan kat internet daripada nak guna otak. Orang atas ni
ftnfrznrszd 
18.09.2014, в 21:12
Pls hapuskan pt3 🙏 kiteorang stress 😭
imara2197 
18.09.2014, в 20:01
Wahai sAudara2ku yg budiman...jgn d layan org yg &$$#!..
rayyanmikhail007 
18.09.2014, в 19:56
Sejarah perlu dingti....supaya x berulang kmbali...bukan utk dilupai....so fahami sejarah ...dan kita akn lbh knl siapa diri kita...
stephlau23 
18.09.2014, в 18:43
@awesomenaz
mikhamya 
18.09.2014, в 18:42
@jordanjude97 mmg forever hungry lah kau.x belajar subjek sejarah agaknya.
abbas4k 
18.09.2014, в 18:41
💚🚖👌🚘💚
amiramni 
18.09.2014, в 18:23
Cakap siang pandang2... Cakap malam dengar2 yob....
rayyanmikhail007 
18.09.2014, в 18:19
Terbaik....
razaklatif 
18.09.2014, в 18:06
Dekat us boleh pulak takda UTK keliling. Kalau kat malaysia, sampai macam nak masuk pm dah. Nak ambil gambar pun susah. Mcm ni kan cantik, clean shoot. Orang nak tengok pm bukan nak tengok body guard.
azamambank 
18.09.2014, в 18:03
Good job
roro_desciglio 
18.09.2014, в 17:50
@_aaacap cool! 👍
dinalexendria93 
18.09.2014, в 17:41
Nomey ds :*
feezanurha 
18.09.2014, в 17:40
@_aaacap .setuju !!
_aaacap 
18.09.2014, в 17:24
Who are we to jdge other ppl based on our own eyes ? Whts the prblem if we remembering the struggle of our late leaders in order to bring our nation to the freedom ? If not bcause their services we might not see n had wht we hve see n had now . Learn to be thankful
fadlifarish 
18.09.2014, в 17:22
Nice suit mr.pm I like your style @najib_razak
mrshark98 
18.09.2014, в 17:12
Macam mana nak berubah menjadi maju kalau diri sendiri pun masih mundur. Kelakar2...
_aaacap 
18.09.2014, в 17:03
Apo masalah ekau dengan umno jang ? @jordanjude97 tidakkah ekau tahu apo yg termaktub dalam perlembagaan malaysia ? Sapo yg memerdekakan tanah melayu ni dulu ? Pak saudara ekau ke ?
thezuel 
18.09.2014, в 17:00
Kepit jgn tak kepit dato sri
mommyjett10 
18.09.2014, в 17:00
@kninakamarudin yes2.. Cudnt agree more with u.. 👏👏👏
ab8078 
18.09.2014, в 16:59
i luv pm
jordanjude97 
18.09.2014, в 16:58
it wont happen. UMNO controling all. it aint happen.
kninakamarudin 
18.09.2014, в 16:48
therefore IMHO DS exam oriented isn't healthy and valid to produce six hats thinking kinda generation. MOE should do something to our educational system.
jimmymadon 
18.09.2014, в 16:35
I was thr too DS..part of mdec delegation :). Glad u enjoyed the trip
cikainie_fazly 
18.09.2014, в 16:32
ILove PM
ainsallehamran 
18.09.2014, в 16:31
heee comel
naquiahkhalid 
18.09.2014, в 16:30
I second this
razaleesaudi19 
18.09.2014, в 16:29
👍
normalasebeli 
18.09.2014, в 16:28
Nice sangat PM
aizuddinmazlan 
18.09.2014, в 16:21
Kaki sepit semacam jerwww
goje_m 
18.09.2014, в 16:20
Bagus
xakma_ 
18.09.2014, в 16:19
nice ^^
deepakdave 
18.09.2014, в 16:18
rePreSenT !!!
muslimah_nafisah_collection 
18.09.2014, в 16:17
Nice meh...
sitisalihah89 
18.09.2014, в 16:15
wah nice..
naimhaziqm7 
18.09.2014, в 16:14
👍👍👍
amsyaraj 
18.09.2014, в 16:13
#throwbackprimeminister
ftynbeautyz_on9shop 
18.09.2014, в 16:13
Wahh amazing😍😍
iqbalhaniff 
18.09.2014, в 16:12
#throwbackthursday
ima_abdullah 
18.09.2014, в 16:12
#balingbelakang
putra_iskandarr 
18.09.2014, в 16:11
First like
sshukur 
18.09.2014, в 16:11
First like 😁
Регистрация
Вход
Используйте социальные сети
Используйте логин и пароль
Забыли пароль?
Вход
Регистрация
Используйте социальные сети
Используйте email
Забыли пароль?
Введите email, который выиспользовали для входа на сайт